Mikbaits - Fluo slime obalovací dip 100g - všechny druhy

Kód: 11040508
180 Kč 161 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Fluo slime jsou sypké obalovací dipy, které na nástraze vytvoří chuťově i vizuálně lákavý obláček. Jsou skvělé jak s nástrahami na dně, tak i s pop-up a Wazz-up. Výborné jsou též na kukuřici při lovu amurů či ...

Detailní informace

druh: Jahoda exclusive
Skladem u dodavatele (>50 ks) | 11040563
Můžeme doručit do: 2.12.2024
180 Kč
161 Kč bez DPH
druh: Ananas N-BA
Skladem u dodavatele (>50 ks) | 11040557
Můžeme doručit do: 2.12.2024
180 Kč
161 Kč bez DPH
druh: Půlnoční pomeranč
Skladem u dodavatele (>50 ks) | 11040558
Můžeme doručit do: 2.12.2024
180 Kč
161 Kč bez DPH
druh: Česnek
Na dotaz | 11040541
180 Kč
161 Kč bez DPH
druh: Oliheň
Skladem u dodavatele (>50 ks) | 11040560
Můžeme doručit do: 2.12.2024
180 Kč
161 Kč bez DPH
druh: Sladká kukuřice
Skladem u dodavatele (>50 ks) | M10086
Můžeme doručit do: 2.12.2024
180 Kč
161 Kč bez DPH
druh: Máslová hruška
Na dotaz | 11040562
180 Kč
161 Kč bez DPH
druh: Pikantní švestka
Skladem u dodavatele (>50 ks) | 11040559
Můžeme doručit do: 2.12.2024
180 Kč
161 Kč bez DPH
druh: Pampeliška
Skladem u dodavatele (>50 ks) | 11040566
Můžeme doručit do: 2.12.2024
180 Kč
161 Kč bez DPH
druh: Broskev Black pepper
Skladem u dodavatele (>50 ks) | 11040508
Můžeme doručit do: 2.12.2024
180 Kč
161 Kč bez DPH
druh: Zrající banán
Na dotaz | 11040564
180 Kč
161 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Fluo slime jsou sypké obalovací dipy, které na nástraze vytvoří chuťově i vizuálně lákavý obláček. Jsou skvělé jak s nástrahami na dně, tak i s pop-up a Wazz-up. Výborné jsou též na kukuřici při lovu amurů či peletách všech velikostí. Nástrahu nejprve namočte do vody, dipu nebo (fluo) boosteru a obalte v sypkém Fluo slime. Pokud chcete, aby chomáček slime zůstal na nástraze co nejdéle, postup opakujte a poté nechejte alespoň chvilku zaschnout.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: