Mikbaits - Spiceman boilie Pikantní švestka
Kód: 11023124Související produkty
množství: 1 kg, Velikost: 20 mm
Skladem u dodavatele
(>50 ks)
| 11023224
Můžeme doručit do:
2.12.2024
399 Kč
356 Kč
bez DPH
množství: 1 kg, Velikost: 24 mm
Skladem u dodavatele
(>50 ks)
| 11023424
Můžeme doručit do:
2.12.2024
399 Kč
356 Kč
bez DPH
množství: 1 kg, Velikost: 16 mm
Skladem u dodavatele
(>50 ks)
| 11023124
Můžeme doručit do:
2.12.2024
399 Kč
356 Kč
bez DPH
množství: 2,5 kg, Velikost: 20 mm
Skladem u dodavatele
(>50 ks)
| 11023520
Můžeme doručit do:
2.12.2024
949 Kč
847 Kč
bez DPH
množství: 2,5 kg, Velikost: 24 mm
Skladem u dodavatele
(>50 ks)
| 11023524
Můžeme doručit do:
2.12.2024
949 Kč
847 Kč
bez DPH
množství: 2,5 kg, Velikost: 16 mm
Skladem u dodavatele
(>50 ks)
| 11023516
Můžeme doručit do:
2.12.2024
949 Kč
847 Kč
bez DPH
Detailní popis produktu
Spiceman Pikantní švestka je dlouhodobě nejoblíbenějším boilie českých a slovenských rybářů. Jeho největší předností je to, že přináší mnoho záběrů od ryb všech velikostí, zároveň má však magnet na velké kapry. Funguje okamžitě, po celý rok, a to i s minimem návnady. Je skvělé i na amury. Má zcela unikátní složení, které je značně odlišné od naprosté většiny jiných boilie. Základ směsi Spiceman je v rybích moučkách, ale obsahuje velkou dávku kořeněných přísad včetně originálního Robin Redu a také několik ingrediencí vyrobených speciálně pro tento mix. Když k tomu přičtete prvotřídní britskou esenci, tekuté potravy a další atraktivní přísady, dostáváte do ruky boilie, které šlape jak motorová myš, a mnohdy i tehdy, když všechny jiné věci selhávají. I to je jednou z výhod Pikantní švestky. Dokáže nachytat v situacích, kdy jsou ryby neaktivní nebo velmi vybíravé. I proto ji mnozí rybáři používají při rybářských závodech. Složení: Rybí a enzymatické rybí moučky 27%, ptačí zoby 15%, mléčné a vaječné proteiny 15%, objemové přísady 27%, atraktory 13%, extrakty 3%, Ultra esence, tekuté potravy, esenciální oleje, chuťové stimulátory, tekutý prezervativ, čerstvá vejce.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.